ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rowling ger Potter-gänget nytt liv – som 30+

Tomas Lundin · 8 Jul 2014
Uppdaterad 8 Jul 2014
Rowling ger Potter-gänget nytt liv – som 30+ Rupert Grint (Ron), Daniel Radcliffe (Harry) och Emma Watson (Hermione) vid en premiär.

Rowling ger Potter-gänget nytt liv – som 30+ Rupert Grint (Ron), Daniel Radcliffe (Harry) och Emma Watson (Hermione) vid en premiär. Foto: All Over Press


För första gången sedan den sista boken skrevs har J.K Rowling gett Harry, Hermione och de andra nytt liv.

klar

Artikellänk är kopierad

Men någon ny del i bokserien handlar det inte om. I stället har Rowling återkommit till karaktärerna när de är i dryga trettioårsåldern och återförenas för ett världemästerskap i Quidditch, skriver Gawker.  ► LÄS MER: Rowling: Fel par gifte sig i ”Harry Potter”

Texten är skriven som en artikel av skvaller-reportern Rita Skeeter, som också är känd från böckerna. Hermione har två barn och gör karriär inom Trolldomsministeriet medan Ron har tagit över magibutiken från sin bror. Harry själv har vid 34 års ålder börjat gråna och har fått ett nytt ärr från en strid i jobbet som trollkarlsfångare. 

Rowling har lagt alla planerna på nya böcker på hyllan. Däremot kommer ett nytt referat från Quidditch-finalen att sammanfall med en av mugglare  uppskattad föreställning – nämligen VM-finalen i fotboll på söndag.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro