ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ruggig clown slår till igen

Anders Göransson · 24 Sep 2013
Uppdaterad 24 Sep 2013

Spöklik och olycksbådande har han slagit till igen - den gåtfulle clownen i Northampton. Och den här gången har han fångats på video för första gången när han sakta uppstiger ur en sjö.

klar

Artikellänk är kopierad

Sminkad, med rött hår och dito näsa kunde han vara barnens vän och ett glädjeämne för befolkningen i den medelstora engelska staden. Men som Metro tidigare berättat har den mystiske clownens uppenbarelse mest väckt förundran, oro och skräck när han oförklarligt och plötsligt dykt upp, vinkat åt förbipasserande - och sedan försvunnit.

Han uppges också ha knackat dörr och erbjudit sig att måla fönsterkarmar - utan att ha någon målarutrustning med sig.

De nya filmbilderna visar hur clownen står orörlig i knähögt vatten i en damm i Northampton, med en gul ballong i handen. Sedan vinkar han, tar några steg och kliver upp ur vattnet.

Händelsen ger ny näring åt den hype som bildats kring clownen i sociala medier, där exempelvis facebooksidan "Spot Northamptons clown" fått närmare 170 000 gillamarkeringar.

På facebooksidan har clownen på sistone börjat lämna ledtrådar till var han tänker dyka upp nästa gång, skriver Daily Mail. Så skedde bland annat strax innan han nyligen dök upp på Elm Street i Northampton - en tydlig referens till skräckfilmen "Terror på Elm Street".

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro