ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ruth, 70, jobbar som DJ över hela världen

Metro · 26 Jan 2011
Uppdaterad 11 Feb 2011
Ruth Flowers på en spelning i New York i november förra året. Som DJ Mamy Rock har den engelska damen gjort succé på klubbscenen.

Ruth Flowers på en spelning i New York i november förra året. Som DJ Mamy Rock har den engelska damen gjort succé på klubbscenen. Foto: Timothy A Clary


klar

Artikellänk är kopierad

70-årig DJ turnerar över hela världen. Ruth Flowers började en ny karriär för två år sedan.

Ruth Flowers, ”DJ Mamy Rock”, skakar loss i sitt första New York-framträdande. Den 70-åriga damen från Bristol, England, hoppade på en karriär som DJ för två år sedan och har tagit Europas klubbscen med storm. I somras släppte hon sin första singel, ”Still rocking”.– Så fort jag kom upp på scenen glömde jag all oro och alla nerver – allt för publiken fick mig att må underbart och alla tvivel försvann, säger DJ Mamy Rock till Metro om nervositeten inför sin första stora spelning.

DJ Mamy Rock föredrar egentligen ”gamlingar” som Queen och Rolling Stones, men på scen kör hon även nyare musik.– Jag måste vara ärlig, jag visste ingenting om elektrorock när jag började, men det är vad de unga vill ha, och jag ger dem det, säger hon till The Telegraph.

Här kan du lyssna på hennes första singel:

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro