ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ryan Gosling och Rachel McAdams spelade kära – avskydde varandra

Emma Björkman · 3 Jul 2014
Uppdaterad 3 Jul 2014
Ryan Gosling och Rachel McAdams i den berömda kysscenen från "Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta".

Ryan Gosling och Rachel McAdams i den berömda kysscenen från "Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta". Foto: Alamy / All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

För tio år sedan kom den romantiska ”Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta”. I den spelar Ryan Gosling och Rachel McAdams ett kärlekspar – och de blev även ett par på riktigt efter inspelningen. Men uttrycket kärlek börjar med bråk stämde in på dem. Regissören Nick Cassavetes berättar för VH1 att det var nära att det inte blev någon film alls eftersom relationen mellan de två stjärnorna var minst sagt frostig bakom kameran. – Jag borde kanske inte berätta det här men de kom inte överens under en enda dag på inspelningen. Verkligen inte. Ryan kom till mig under en scen med 150 personer och sa ”Nick, kom hit”. Han gjorde en scen med Rachel och frågade ”Kan du ta ut henne och ta in en annan skådespelare som kan läsa scenen bakom kameran med mig?”. Jag sa ”Va?”. Han sa: ”Jag kan inte. Jag kan inte göra det här med henne. Jag får inte ut någonting från det här.” Den spända situationen löstes med ett känslosamt bråk. – Vi alla gick in i ett rum tillsammans med en producent. De två började skrika och gorma på varandra. Jag gick ut. På den tiden rökte jag cigaretter så jag stod och rökte en cigarett när alla kom ut och sa ”Okej, nu gör vi det här”. Och det blev bättre efter det. De fick ut det. Jag tror att Ryan respekterade henne för att hon stod upp för sin karaktär och Rachel var glad över att få ventilera det. Resten av inspelningen var inte en dans på rosor men det var lättare, säger Nick Cassavetes. 

Foto: Alamy / All Over Press
Foto: Alamy / All Over Press
Foto: Alamy / All Over Press
Foto: Alamy / All Over Press
Efter inspelningen blev Ryan Gosling och Rachel McAdams ett kärlekspar på riktigt.
Efter inspelningen blev Ryan Gosling och Rachel McAdams ett kärlekspar på riktigt.Foto: Rex Features /All Over Oress
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro