ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Rykten om en rekordstor Ipad

Ellen Wennerström · 6 Nov 2013
Uppdaterad 6 Nov 2013
På bilden syns ordinarie, 10"-Ipads.

På bilden syns ordinarie, 10"-Ipads. Foto: TT


I vår kommer Ipad maxi” enligt rykten som florerar på nätet. Analytiker säger att den megastora Ipaden var väntad.

klar

Artikellänk är kopierad

Till våren kommer Apple ut med en ny Ipad i storleken XL om man ska tro rapporter från kinesiska Padnews, skriver Appleinsider. Den skulle mäta 11.4 eller 12.9 tum på diagonalen, att jämföra med en vanlig Macbook som är 13 tum. Enligt sajten kan en lansering komma att ske i mars nästa år.

Ryktena har cirkulerat i medierna i flera månader och prylen har döpts till ”Ipad maxi”. Wall Street Journal skrev redan i juli i år att de hade källor som uppgav att det testades en ny Ipad som skulle vara strax under 13-tumstrecket.

Senare i september plockades nyheten upp av kinesiska skrifter som sade att en 12-tums Ipad höll på att tas fram tillsammans med en gammal samarbetspartner, Quanta Computer.

Analytiker säger också att de förväntar sig att se en storskaligare Ipad. Efter lanseringen av 64-bit A7-chipet i Ihone 5s sade Ben A. Reitzes på Barclays Capital att det signalerade att en 13-tums Ipad stod på tur.

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro