ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

S-politiker avgår efter fylleskandal

John Lindblom · 7 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En socialdemokratisk kommunpolitiker i Stockholms län har åtalats för hemfridsbrott sedan han trängt sig in i en lägenhet mitt i natten hos en okänd sovande familj.

Kommunpolitikern minns att han i våras besökt en nattklubb i sitt bostadsområde. Den kraftiga berusningen gör att han inte minns varför han ringde på och trängde sig in hos familjen.Kommunpolitikern valde att lämna sina politiska uppdrag strax före julhelgen.– Ärligt talat måste jag ha fått något i glaset på krogen. Jag drack en del öl under kvällen men så här stora minnesluckor får man inte enbart av det, säger kommunpolitikern.

I samband med den nattliga påringningen hamnade kommunpolitikern i slagsmål med pappan i familjen.

Att han sedan hamnat i fyllecell omhändertagen av polis minns han inte alls.– Det har varit ett tufft år. Jag lämnar dock mina förtroendeuppdrag av flera skäl, inte enbart för den här incidenten, förklarar den åtalade kommunpolitikern.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro