ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så är Steve Angello som chef

Emma Björkman · 6 Maj 2014
Uppdaterad 7 Maj 2014

Houseduon Qulinez upptäcktes av Steve Angello. Nu är dj-stjärnan deras chef. – Han är både som en mentor, pappa, skivbolagsdirektör och förebild, säger Johannes Gustafsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Så är Steve Angello som chef 
  Det bästa tipset Qulinez har fått av Steve Angello är: – Gör det ni tycker är roligt men gör det seriöst, säger Johannes Gustafsson.
Så är Steve Angello som chef Det bästa tipset Qulinez har fått av Steve Angello är: – Gör det ni tycker är roligt men gör det seriöst, säger Johannes Gustafsson.Foto: Qulinez

Qulinez har precis avslutat en andra turnéomgång i USA. Nu är Alexander Lager, 27 och Johannes Gustafsson, 28, från Varberg taggade för att spela för den svenska publiken. Lördag den 17 maj är de en av akterna som spelar på gratisfestivalen Size in the Park i Kungsträdgården i Stockholm. – Det ska bli underbart. Det ska även bli kul att visa vilka Size records är och kunna erbjuda något gratis som alla kan gå på, säger Johannes Gustafsson.  Qulinez upptäcktes av Steve Angello som signade dem till sitt skivbolag Size Records. Johannes Gustafsson berättar att dj-stjärnan har hjälpt dem ”till hundra procent”. – Han öppnade alla dörrar för oss. Han spelade till exempel vår låt ”Troll” med Swedish House Mafia. Han har gjort så mycket för oss och är en stor inspirationskälla.  Hur är Steve Angello som chef?  – Han är rolig, han går att skämta med. Han har bra kontakt med alla på bolaget och svarar snabbt på mejl. Han är som en kompis och en pappa. Det låter som en kärlekshistoria som hade kunnat vara med i en film, haha.  Framöver ska Qulinez vara hus-dj:er på Ibiza i fyra månader. I samband med det kommer de att passa på att spela runt om i Europa. Men målet är att satsa mer på staterna.  – Vi vill flytta till Los Angeles eftersom det är lättare att arbeta där och marknaden för housemusik är större, säger Johannes Gustafsson.TÄVLING: Vinn en träff med Steve Angello på Size in the Park

LÄS MER: Steve Angello lyfter Stockholm med gratis housefestival

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro