ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så bakar du skräcktårtan

Metro · 21 Mar 2013
Uppdaterad 21 Mar 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Så bakar du skräcktårtan
Så bakar du skräcktårtanFoto: Anneli Sandberg
LÄS MER
Så hyllas världens fulaste tårta på nätet

Färdig tårtbotten

Hallonsylt

Vaniljkräm

Grädde

Karamellfärg

Fingers

Vaniljpraliner

Godiständer

Så gör du:

1. Använd en tredelad tårtbotten och skär den understa botten oval. Täck med vaniljkräm. Skär till den mellersta botten till en något mindre oval än den första och lägg ovanpå vaniljkrämen. Täck detta med ett lager hallonsylt. Skär den sista biten till en ännu mindre oval som topp.

2. Skapa huvudet med de överblivna bitarna och lägg på ingredienserna som på kroppen.

3. Blanda vispad grädde och karamellfärg och bred ut så det täcker hela tårtan. Stick ner Fingers som taggar, sätt vaniljpraliner som ögon och nos och avsluta med godis-tänderna. 

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro