ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så billig blir nya Playstation 4

Aron Andersson · 7 Feb 2013
Uppdaterad 7 Feb 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Den 20 februari kan Sony presentera nästa Playstation, enligt nya uppgifter. Men Sony har ingen kommentar.

Det är den japanska tidningen Asahi som skriver att Playstation 4 kommer att kosta 430 dollar, motsvarande mindre än 3 000 kronor. Tidningen skriver också att spelkonsolen kommer att få en ny handkontroll med pekskärm. Asahi anger ingen källa till informationen men skriver att Sony själva kommer att presentera nyheten den 20 februari i New York.

Sony har naturligtvis inte kommentera de nya uppgifterna som kommer efter en lång rad av rykten om nästa generations konsoler. Prylbloggen har tidigare skrivit om alla de tekniska specifikationer som Playstation 4 ryktas ha.

En del av information har cirkulerat tidigare, som att Playstation 4 kommer att ha ännu fler sociala funktioner som gör det möjligt att dela med sig av spelresultat till vänner på till exempel Facebook. Samtidigt har det redan tidigare skrivits om att Playstation 4 släpps före årets slut, vilket stämmer överens med även dessa uppgifter.

Spelsajten Kotaku skriver att den nya informationen inte är särskilt överraskande, och att ett pris på över 400 dollar är väntat. Det är dock sannolikt att andra modeller av Playstation 4 blir ännu dyrare.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro