ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Så blev André toppsäljare på het startup – på mindre än ett år

Metro · 2 Maj 2017
Uppdaterad 23 Maj 2017
André Norinder började som Mission Agent på Universal Avenue: – Det här jobbet innebär en frihet som är ovärderlig, säger han.

André Norinder började som Mission Agent på Universal Avenue: – Det här jobbet innebär en frihet som är ovärderlig, säger han. Foto: Kristofer Hedlund


Vill du jobba när och var du vill, utveckla dina säljkunskaper och få möjlighet att avancera på en spännande startup? Då borde rollen som Mission Agent på Universal Avenue vara något för dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Det har inte ens gått ett år sedan 21-årige André Norinder började som Mission Agent på Universal Avenue – ändå har han hunnit göra över hundra marknadsundersökningar, blivit en av företagets toppsäljare och jobbat sig upp till en mer senior roll som Brand Specialist. Innan hade han ett jobb där han var låst både till kontoret och vissa tider men på Universal Avenue, där han hamnade efter att ha läst om företaget på Facebook, har han en helt annan frihet.

– Att jag kan jobba när och var jag vill är ovärderligt. De som jobbar här är drivna och jag har verkligen ett roligt jobb där jag hela tiden utvecklas som säljare och får prata med intressanta människor, säger han.

Universal Avenue har listas som en av Europas hetaste startups av tidningen Wired. Och sedan André Norinder började i fjol har de också startat telemarketingskolan Mission Agent Academy. Det är en kostnadsfri utbildning där du får lära dig mer om telefonförsäljning och får den perfekta inkörsporten till att jobba med Universal Avenue. En av dem som precis gått klart Mission Agent Academy är Philip Källholm, 19 år:

– Jag älskar att vara en del av start-up miljön i kombination med det flexibla arbetet. Dessutom gillar jag ersättningssystemet, som får mig att utmana mig själv och belönar mig rikligt om jag lyckas, säger han.

Perfekt att kombinera med studier

I rollen som Mission Agent gör du marknadsundersökningsuppdrag för företag.

– Det är mycket frihet under ansvar och ett perfekt jobb för den som gillar flexibilitet och vill utveckla sina säljkunskaper, säger André Norinder.

Han menar att det är ett jobb som kan passa universitetsstudenten som behöver ett extraknäck eller för någon som är ute på den där Asienresan och vill jobba under tiden.

Möjlighet att avancera – och tjäna mer pengar

Tack vare ett bra jobb har André Norinder alltså avancerat till Brand Specialist. Han påpekar att det finns goda utvecklingsmöjligheter på Universal Avenue:

– Om man visar att man är engagerad, vill utvecklas och tar ansvar finns det möjlighet att tjäna bra pengar.

pil
Mission Agent på Universal Avenue – så funkar det:

 • Som Mission Agent arbetar du med att utföra snabba uppdrag, som marknadsundersökningar och mötesbokningar, via telefon och ute på fältet.

• Din uppgift är att ta reda på vad butiker, restauranger och hotell har för behov av digitala produkter som kan utveckla deras verksamhet.

• Uppdragen är snabba, en marknadsundersökning tar till exempel bara några minuter och du får betalt inom bara några dagar.

• Som Mission Agent är du din egen chef, och bestämmer själv när du vill jobba och därigenom hur mycket du vill tjäna.

• Du får stöd av en coach som hjälper dig att lyckas och nå dina mål.

Anmäl dig i dag till nästa Mission Agent Academy! Ansök här så blir du uppringd inom 48 timmar.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro