ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Så blev Martina headhuntad till drömjobbet som vd

Metro · 24 Maj 2019
Uppdaterad 7 Jun 2019
Martina Zetterkvist hittade sitt drömjobb tack vare wappare.se

Martina Zetterkvist hittade sitt drömjobb tack vare wappare.se


Att skriva cv, sålla bland jobbannonser och gå på intervjuer är tidskrävande, men nu behöver det inte vara lika svårt. Martina Zetterkvist blev headhuntad till drömjobbet via den nya tjänsten wappare.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är en konst att bli headhuntad, men den som sitter inne på knepen får också ofta sitt drömjobb. Men hur gör man då?

Work and Passion är förmedlingstjänsten som vill göra det enklare för personer att hitta sina drömjobb. Genom att registrera sig på plattformen wappare.se blir man tillgänglig för tusentals arbetsgivare som letar efter rätt person – självklart helt gratis.

Martina Zetterkvist är en av alla som redan har registrerat sig som wappare. För henne gick det väldigt fort och hon hittade drömjobbet på just Work and Passion där hon i höstas klev in som vd.

– Nu senast jobbade jag som byråchef på en PR-byrå och egentligen sökte jag mig inte vidare, men när jag fick den här möjligheten kunde jag inte tacka nej, säger Martina Zetterkvist, vd på Work and Passion.

Bli wappare och låt drömjobbet komma till dig – registrera dig här.

När du registrerar dig som wappare får du fylla i dina kompetenser, dina drivkrafter och vad du vill jobba med. Du kan också göra ett personlighetstest som är helt gratis. Det digitala cv:et som du skapar gör det lättare för företag att upptäcka dig – utan att du själv behöver lägga ner någon tid på att söka.

– Som wappare har du ett digitalt cv och ju mer tid du lägger på din profil desto större är chansen att rätt företag hittar dig.

I centrala lokaler i Stockholm sitter Work and Passion som brinner för en effektivare rekrytering.
I centrala lokaler i Stockholm sitter Work and Passion som brinner för en effektivare rekrytering.

En annan fördel med att vara wappare är att man får betalt varje gång ett företag vill komma i kontakt med dig, när du går på intervju, men också när du tackar ja till ett jobberbjudande. Du tjänar alltså pengar under hela rekryteringsprocessen.

Nu är det snart ett år sedan Martina registrerade sig som wappare och hon ångrar inte sitt beslut.

– Förut var det traditionellt cv som gällde, men i takt med att arbetslivet blivit mer rörligt behövs en tjänst som wappare.se som öppnar upp för nya möjligheter. Det känns fantastiskt att få hjälpa andra att hitta sina drömjobb. Har man en dröm så har man inget att förlora på att bli wappare, säger Martina Zetterkvist.

Bli wappare i dag – registrera dig här.

pil
Maximerar dina chanser som wappare:

• Gör personlighetstestet som tar ca 30 minuter

• Lägg lite tid på att ange dina kompetenser, ofta vill arbetsgivare inte ha så mycket text utan enkelt kunna se hur mycket erfarenhet du har av en viss sak

• Som wappare slipper du kontaktas om du inte har rätt profil, tänk igenom vad du vill jobba med och vart, dina drivkrafter och ditt löneanspråk

• Hittills har redan 18 000 registrerat sig på wappare.se så missa inte möjligheten – låt drömjobbet komma till dig och få betalt under tiden.

Nu är det ännu lättare att söka jobb på Metrojobb. I samarbete med Work and Passion kan du enkelt använda ditt digitala cv när du söker en ledig tjänst som du hittar på Metrojobb.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro