ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så blir böndernas jul

Sara Stolt · 19 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

På onsdagen sändes sista avsnittet av ”Bonde söker fru” i TV 4. Nu lackar det mot jul och Metro tittar in på gårdarna för att se hur framtidens kärleksliv ser ut för bönderna. 

Susanne Brännemo, 40, Rättvik:

Hur ser kärlekslivet ut?– Mycket bra. Per Inge bor inte här permanent men har sålt sin gård och är på väg hit. Han kommer att veckopendla eftersom han har kvar sitt arbete. Men fortsätter det att kännas som det gör nu söker han jobb här i närheten. Det blir så om inget konstigt händer.Vad är målet nu?– Att fira en lång, härlig jul tillsammans. Nu vill vi bara vara ett normalt par som inte behöver smyga med något. 

Anders Jönsson, 28, Hedemora:

Hur ser kärlekslivet ut?– Bra. Jag och Isabel är kära, och det är konstigt att det känns så himla rätt. Det känns som om vi kände varandra i ett tidigare liv, om man kan säga så. Hur ser nästa steg ut?– Vi tar ett steg i taget men träffas titt som tätt, ungefär varannan vecka. Förmodligen kommer hon hit. Hon har sökt till skolan här i Falun. Det är i alla fall tänkt att hon ska fira jul här och vara här hela sommaren. 

Fredrik Karlsson, 24, Laholm:

Hur ser kärlekslivet ut?– Jag och Sofia är bara kompisar. Vi håller kontakten, det gör vi, men det blir inget mer.Hur hade du velat att det skulle vara?– För tillfället är det bra som det är. Jag är inte stressad över att hitta någon.Har du kontakt med någon av de andra tjejerna?– Inga kommentarer.Hur ska du fira julen?– Hemma hos familjen. 

Karl Petter Bergvall, 24, Säffle:

Hur ser kärlekslivet ut?– Rätt lugnt. Det är klart att det är tråkigt att det inte blev något. I sista avsnittet går du igenom breven för att försöka igen. Hur gick det?– Jag kunde ju inte börja ringa runt och skicka sms till folk. Jag fick ju inte avslöja hur det gick i programmet. Egentligen är det först nu, när allt är slut, som jag kan börja leta.Hur ska du fira julen?– Hemma med min familj i Säffle. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro