ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så blir du energismart

Yamile Lindgren · 18 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Till kampanjen har man byggt ett energismart hus med smarta bygglösningar och energieffektiv hushållsutrustning. Huset invidges i går av Ola Alterå, statssekreterare på näringsdepartementet.- Husidéen kom ganska tidigt. Vi ville konkretisera eftersom det är svåra frågor. Huset gör det enkelt att förstå hur mycket små åtgärder kan göra, säger projektledaren Jenny Persson.Kampanjen ”Bli energismart” genomförs av Energimyndigheten, Boverket, Naturvårdsverket och

Konsumentverket på uppdrag av regeringen och kommer under året att besöka ett 20-tal orter i landet.– Vi vill informera om hur man kan spara pengar och dessutom vara miljövänlig. Varje sparad kilowattimme har betydelse och gör skillnad, säger Thomas Korsfeldt, Energimyndighetens generaldirektör.

Till kampanjen har man byggt ett energismart hus med smarta bygglösningar och energieffektiv hushållsutrustning. Huset invidges i går av Ola Alterå, statssekreterare på näringsdepartementet.– Husidéen kom ganska tidigt. Vi ville konkretisera eftersom det är svåra frågor. Huset gör det enkelt att förstå hur mycket små åtgärder kan göra, säger projektledaren Jenny Persson.Kampanjen ”Bli energismart” genomförs av Energimyndigheten, Boverket, Naturvårdsverket och Konsumentverket på uppdrag av regeringen och kommer under året att besöka ett 20-tal orter i landet.

klar

Artikellänk är kopierad

Yamile Lindgren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro