ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så bra är årets första låtar i Melodifestivalen

Melody · 31 Jan 2013
Uppdaterad 31 Jan 2013
Så bra är årets första låtar i Melodifestivalen

Så bra är årets första låtar i Melodifestivalen Foto: Scanpix


Första deltävlingen i årets Melodifestival är överraskande starkt och har två potentiella vinnarlåtar. Och precis som sig bör blandas det upp med både bottennapp och tuggummischlager. Här är Metros betyg efter första lyssningen.

klar

Artikellänk är kopierad

1. SkylineArtist: David Lindgren Betyg: 3

Kommentar: En av årets favoriter som inte är omedelbar men växer sig starkt. Har vi hört den förut? Ja. Har han snott Dannys mellanparti från ”Amazing”? Ja. Går David till final? Ja.

2. Burning FlagsArtist: Cookies N Beans Betyg: 3

Kommentar: Söt och skön låt och tjejerna har grymma röster. Tyvärr passerar den lite för obemärkt förbi och därmed chanserna till att gå vidare.

3. ParisArtist: Jay-Jay Johanson Betyg: 1

Kommentar: Sylvia Vrethammar kommer att älska den här låten men det kan hon bli ensam om. Passar inte in i sammanhanget, är alldeles för smal och vi tackar Jay-Jay för visat intresse.

4. GosaArtist: Mary N’diaye Betyg: 2

Kommentar: Årets tidiga sommarplåga. Gos, gosa, gosa, gosa, gosa, gosa. Ja ni fattar. Barnen kommer att gilla den och vi erkänner att det är svårt att sitta still. Jobbigt katchig. Till andra chansen.

5. Vi kommer aldrig att förloraArtist: Eric Gadd Betyg: 3

Kommentar: Fin text, en låt som växer och Gadd är proffsig sångare. Kan växa ännu mer på scen och gå genom rutan. Vi gissar på en andra chans för gadden.

6. Heartbreak HotelArtist: YOHIO Betyg: 4

Kommentar: Fräsch, stark refräng, en låt som överraskar med att vara en av startfältets bästa. Vi är nyfikna på vad han kan överraska med på scenen. Given finalist!

7. PorslinArtist: Anna Järvinen Betyg: 4

Kommentar: Skör, vacker ballad som ger oss Eva Dahlgren-vibbar. Lite antingen eller. Antingen går inte Anna ut genom rutan eller så kniper hon en biljett till andra chansen. Hon är värd det senare.

8. We’re Still KidsArtist: Michael Feiner & Caisa Betyg: 1

Kommentar: Det här känns Fame 2003. Vi vet inte om det är dansbandsbeaten, saxofonerna eller den fåniga refrängen. Bye, bye Feiner och Caisa.

klar

Artikellänk är kopierad

Melody
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro