ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så bra är låtarna på lördag

Melody · 31 Jan 2013
Uppdaterad 31 Jan 2013
Så bra är låtarna på lördag Artisterna repeterade på torsdagen.

Så bra är låtarna på lördag Artisterna repeterade på torsdagen. Foto: Henric Lindsten


klar

Artikellänk är kopierad

1. Skyline

Betyg: 3 Artist: David Lindgren

Kommentar: En av årets favoriter som inte är omedelbar men växer sig starkt. Har vi hört den förut? Ja. Har han snott Dannys mellanparti från ”Amazing”? Ja. Går David till final? Ja, utan tvekan.

2. Burning Flags

Betyg: 3 Artist: Cookies N Beans

Kommentar: Söt och skön låt och tjejerna har grymma röster. Tyvärr passerar den lite för obemärkt förbi och därmed även deras chanser till att gå vidare.

3. Paris

Betyg: 1 Artist: Jay-Jay Johanson

Kommentar: Sylvia Vrethammar kommer att älska den här låten men det kan hon bli ensam om. Är alldeles för smal, ointressant, tappas bort i konkurrensen och vi tackar Jay-Jay för visat intresse.

4. Gosa

Betyg: 2 Artist: Mary N’diaye

Kommentar: Årets tidiga sommarplåga. Gosa, gosa, gosa, gosa, gosa, gosa. Ja ni fattar. Barnen kommer att älska den och jag erkänner att det är svårt att sitta still. Och Mary är störtskön på scenen så trots tjatet om att gosa är det svårt att värja sig. 

5. Vi kommer aldrig att förlora

Betyg: 3 Artist: Eric Gadd

Kommentar: Fin text, en låt som växer och Gadd är proffsig sångare. Tyvärr lite tråkigt och det händer inte mycket på scenen. Kommer få svårt att ta sig vidare.

6. Heartbreak Hotel

Betyg: 4 Artist: YOHIO

Kommentar: Fräsch glamrock, stark refräng, en låt som överraskar med att vara en av startfältets bästa. Eld, galna kläder och konfetti bygger på konceptet ännu mer. Kan göra David sällskap till Friends arena.

7. Porslin

Betyg: 4 Artist: Anna Järvinen

Kommentar: Skör, vacker ballad som ger oss Eva Dahlgren-vibbar. Men hon ger ett osäkert och obekvämt intryck på scenen och kan ha svårt att gå genom rutan. Det blir antingen platt fall eller succé. Jag tycker hon är värd det senare.

8. We’re Still Kids

Betyg: 2 Artist: Michael Feiner & Caisa

Kommentar: Det här känns Fame 2003 med saxofoner och fånig refräng. Men på scenen är den underhållande och kan komma in på kanten och knuffa ut favoriter. Watch out.

klar

Artikellänk är kopierad

Melody
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro