ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så bra är nya Facebook-appen

Aron · 12 Okt 2011
Uppdaterad 12 Okt 2011
Facebook i mubben

Facebook i mubben


klar

Artikellänk är kopierad

Häromdagen släpptes Facebooks nya mobil-app vilket bland annat innebär att det sociala nätverket nu officiellt finns för Ipad. Men även Iphone-versionen fick samma ansiktslyftning (no pun intended). Det är en rejäl uppdatering jämfört med föregående version, både utseendemässigt och innehållsmässigt.

Nu går det på ett smidigt sätt att komma åt Pages, vilket jag uppskattar. Bildspelen fungerar riktigt bra, och blir säkert ännu finare på den stora skärmen i Ipad. Att menyn dyker upp från skärmens vänstersida är också en bra lösning.

Desto sämre är att appen under första dygnet kraschade rätt ofta, åtminstone på min Iphone. Å andra sidan såg jag att appen fick en liten uppdatering i dag, så förhoppningsvis är det problemet nu åtgärdat. Själv använder jag i princip inga Facebook-appar, så att de nu går att komma åt via mobilappen känns inte så betydelsefullt för mig. Kanske blir det användbart i framtiden.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro