ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så bra är småspelen

Jonas Saha · 17 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I samarbete med Pricerunner.
I samarbete med Pricerunner.

På de nya konsolernas onlinetjänster finns idag massor av bra spel. De flesta kostar som en lunch och kan bjuda på många timmars underhållning.– Peggle är ett skruvat och extremt underhållande pusselspel, säger Alexander Rsumovic.­– Jag spelar gärna Crystal Defenders. Jag gillar det taktiska inslaget och så är det kul att ha ihjäl monster, säger Ulrika Fredriksson.­ – Meteos är hur grymt som helst och jag hade urkul när jag spelade mot en annan, säger Alexander Olofsson.– Jag har svårt att komma på ett roligare spel än NHL Arcade, den sköna känslan är oslagbar! säger Tobias Allvin.

Hockey för alla

NHL 3 on 3 Arcade

Ett extremt kul spel som bara blir bättre ju fler man är. Glöm alla tråkiga regler som offside, här råder snabb arkadkänsla och sköna power-ups som förminskar motståndarens målvaket eller får du akta dig för bananskalet. Välj taktik genom ditt spelarval: snabb och spinkig, allroundspelare eller tuff tjockis, inte helt olikt det klassiska spelet Ice hockey till Nintendo.

Antal spelare: 1-6Till: PS3, Xbox 360Pris: 70 kr (PS3), 119 kr (Xbox 360 )

Genialt

Peggle

Peggle har blivit utnämnt till världens mest beroendeframkallande spel av MSNBC och man förstår varför när man spelar det. Du ska  skjuta små bollar ur en kanon som skaträffa färgade former för att klara banan.Du har ett visst antal bollar på dig och när dem tar slut är det game over om du inte lyckats träffa alla orange former.  

Antal Spelare: 1-4Till: Xbox 360, pc, IpodPris: 119 kr (Xbox 360)

Rymdpyssel

Meteos WarsMeteos är en perfekt mix av pussel och action, och det har även en story. I bästa Tetris-stil ska du matcha block, men i Meteos skjuter du upp blocken i taket. Multiplayerpläget är intensivt där det gäller att skicka block från din sida av skärmen till din motståndares. Snygg grafik och en fysikmotor med gravitation som påverkar hur lätt eller svårt det är att skicka ut blocken.

Antal spelare: 1-2

Till: Xbox 360Pris: 119 kr

Lättsam taktik

Crystal Defenders

Ett strategi-Final Fantasy i minsta möjliga tappning.Du har en karta med en slingrig väg där det gäller att placera ut karaktärer vid sidan av den, för att hindra monster att ta sig i mål och stjäla dina kristaller. När du dödar monstrenatjänar du pengar som du använder till att levla gubbarna eller till att köpa fler.

Antal spelare: 1Till: PS3, Xbox 360, WiiPris: 119 kr (Xbox 360), 130 kr (Wii)

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Saha
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro