ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så driver nättidningen med kungahysterin

Gustaf Eriksson · 23 Jul 2013
Uppdaterad 23 Jul 2013
Så driver nättidningen med kungahysterin

Så driver nättidningen med kungahysterin Foto: Skärmdump/Huffington Post


JUST NU: En kvinna i fertil ålder har fött ett barn. Nu förväntas bebisen växa upp. Huffington Posts rapportering om prinsfödseln i Storbritannien sticker ut från mängden.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Skärmdump/Huffington Post
Foto: Skärmdump/Huffington Post

Medier, rojalister och folk i allmänhet i hela världen har gått i tokspinn över att prins William och Kate på måndagseftermiddagen fick en son. Pojken kommer, om troligtvis en rätt lång radda år, inta den brittiska tronen. 

Läs mer: Kate och William visar upp prinsen för första gången Men amerikanska nättidningen Huffington Post tar ett annat grepp i sin bevakning. I en artikel, med rubriken "Breaking News: Woman Gives Birth To Baby", skriver tidningen precis som det är. Nämligen att en gift kvinna i fertil ålder har fött en pojke.

Huffington Post berättar vidare att händelsen föregicks av nio månaders graviditet, och att pojken nu förväntas växa upp. 

Tidningen publicerar också vad som beskrivs som den första bilden på den nyfödde, nästan ett dygn före Kate och William klev ut ur sjukhuset. I själva verket är det en manipulerad bild från Disney-filmen "Lejonkungen" där apan Rafiki håller upp ett gossebarn. Läs mer: Här är kungabarnen från förr

I en förteckning över odds på vilket namn som barnet kommer få ligger både Simba, Artist Formerly Known As och Paparazzi bra till.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro