ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så får du fler filmer och serier på Netflix

Aron Andersson · 21 Nov 2012
Uppdaterad 21 Nov 2012
Hackat Netflix

Hackat Netflix


klar

Artikellänk är kopierad

Nu går det att fuska sig till fler filmer i Netflix. Glad nyhet för alla som är besvikna på utbudet.

Computer Sweden skriver om ett insticksprogram till webbläsaren som gör att tjänsten Netflix blir betydligt roligare. Åtminstone i webbversionen av filmtjänsterna går det då att få tillgång till det amerikanska utbudet, vilket så klart är större än det svenska.

Programmet heter Media Hint och finns att hämta här. I Chrome eller Firefox är det extremt lätt att installera programmet och nästa gång du öppnar Netflix dyker det upp flera serier och filmer som inte finns i svenska Netflix. Eftersom det handlar om ett tillägg till webbläsaren fungerar det naturligtvis inte i mobilversionen.

Computer Sweden betonar att det är lite av en gråzon att använda programmet, åtminstone Netflix blir nog inte så glada. Samtidigt finns det inget direkt lagligt hinder för att använda insticksprogrammet, skriver tidningen.

Det är väl inte heller helt omöjligt att tänka sig att Netflix inom en snar framtid kommer att försöka stoppa metoden eller blockera den som använder insticksprogrammet.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro