ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så fixar du sista-minuten-klapparna

Karolina Skoglund · 22 Dec 2012
Uppdaterad 22 Dec 2012
Elin Nassirbakly slår in sin första julklapp. Till vänster  väntar Aline Larson coh Ida Bronner Thelin på sin tur, Ida har köpt sin sista julklapp.

Elin Nassirbakly slår in sin första julklapp. Till vänster  väntar Aline Larson coh Ida Bronner Thelin på sin tur, Ida har köpt sin sista julklapp. Foto: Henry Lundholm


Skippa kläder, smycken med symboler och presentkort med upplevelser. Det är den personliga shopparen Jenny Ragnwaldhs tips.

klar

Artikellänk är kopierad

Vissa föredrar att köpa sina julklappar i sista sekund och ger sig ut i dag, i morgon eller till och med på självaste julafton. Men det är just när det hettar till om öronen som de flesta felköp görs – framför allt inom vissa kategorier. 

– Hetsar man när man ska köpa kläder blir det oftast fel. Man måste känna personen bra och även ha koll på personens kroppsform. Om man inte vet vad som är rätt bör man avstå, säger Jenny Ragnwaldh. 

Ett annat typiskt sista minuten-misstag är att köpa ett hastigt presentkort på en upplevelse åt en medelålders man, menar Jenny. 

– Det finns risk att de inte utnyttjar det. Kvinnor frigör oftast mer tid till att genomföra upplevelser de fått.

I övrigt är presentkort ett hett tips.

– Det är bra, även om det kan verka tråkigt. Annars är saker som är hållbara och långsiktiga bra. Undvik den där klassiska ulltröjan som mest passar under vintern.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro