ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så följer du Stockholm International Esport Awards hemifrån

Erik Glanell · 3 Sep 2018
Uppdaterad 3 Sep 2018
Auguste "Semmler" Massonnat leder Stockholm International Esport Awards som sänds live från Globen.

Auguste "Semmler" Massonnat leder Stockholm International Esport Awards som sänds live från Globen. Foto: Pressbild/Stockholm Live, Simon Krona/Metro


Vill du spana in Sveriges första esportgala men har inte möjlighet att vara på plats i Globen under måndagen? Ingen fara. Så här följer du galan i soffan där hemma.

klar

Artikellänk är kopierad

pil
Stockholm International Esport Awards

När: 3 september.

Var: Globen, Stockholm.

Hur följer jag galan? Antingen på plats i Globen eller live på Twitch.

Läs mer, rösta på Årets Profil och köp biljetter på:Stockholm International Esport Awards hemsida

På måndagskvällen 3 september är det dags för Metro Esport och Sverige att ta ett historiskt steg för esporten när Stockholm International Esport Awards går av stapeln.

Kvällen i Globen startar redan 18.00 men för er som följer hyllningen av esportens största stjärnor hemifrån är det 20.00 som gäller. Då börjar livesändningen från galan som leds av Auguste ”Semmler” Massonnat.

Galan sänds live på Sthesa:s officiella Twitch-kanal.

Förutom prisutdelnigar bjuder kvällen dessutom på en spektakulär show av artisten Afishal och ett framträdande av komikern Al Pitcher.

Omröstningen i kategorin Profile Of The Year pågår ända in på gala-sändningen. Så missa inte chansen att vara med och påverka vem av de fem nominerade som får ta emot det prestigefulla priset.

pil
Program för galan

18.00 Förfest @ Globen – häng med på after work innan galan.20.00 STOCKHOLM INTERNATIONAL ESPORT AWARDS – LIVE!21.30 Efterfest i samarbete med RedBull @ Slakthuset

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro