ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Så följer du svenska CS-landslaget under VM i Sydkorea

Erik Glanell · 8 Nov 2017
Uppdaterad 8 Nov 2017
Lag duttdutt under kvalfinalen i Stockholm.

Lag duttdutt under kvalfinalen i Stockholm. Foto: ESEN


Lag duttdutt representerar de blågula färgerna när Sverige i morgon går in i världsmästerskapen i Counter strike som hålls i Sydkorea.

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: Se Olofmeister och Get_right i Esport-tv!

I morgon är det dags. Då börjar världsmästerskapen i Counter strike i Sydkorea. Det är International e-Sports federation som arrangerar tävlingen där det svenska laget ser ut att ha en bra chans på en fin placering.

Informationen om turneringen är fortfarande knapp trots att det är så nära inpå matchstart. Vad vi däremot vet är att Sverige inleder tävlingarna i grupp D.

Sverige representeras av laget duttdutt som lyckades vända ett tufft underläge i den avgörande matchen i kvalet för att säkra sina biljetter till Busan.

Rättigheterna att sända världsmästerskapet förvärvades tidigare i år av esportbolaget ESEN och de kommer att sända mästerskapet på sin Twitch-kanal.

När: 9–12 november.Var: Busan, Sydkorea.Stream:ESEN:s Twitch-kanal

De utgör svenska landslaget:

Kalle ”perzon” PerssonPontus ”GAME” PerlbornAlexander ”SKYTTEN” CarlssonHugo ”huggan” LopezKevin ”kevzy” Nilsson

Här är lagen i Sveriges grupp:

Sverige, duttduttKina, EclipseItalien, Team ForgeIndonesien, AKARATaiwan, TPCU

Samtliga deltagande länder och lag:

Sverige, duttduttAustralien, Chiefs eSports ClubAzerbajdzjan, FiRENATiONKina, EclipseFinland, HAVU gamingGeorgien, WMGCIndonesien, AKARAIsrael, UniquestarsItalien, Team ForgeMalaysia, Fire DragoonRumänien, Nexus GamingRyssland, forZeSydafrika, PROTEASydkorea, MVP PKSchweiz, Berzerk.chTaiwan, TPCUThailand, MiTH

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro