ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Så gick det sedan: 16 tidigare "Paradise hotel"–deltagare berättar

Natalie Demirian · 1 Sep 2017
Uppdaterad 1 Sep 2017

"Paradise Hotel" har bjudit på en hel del minnesvärda profiler genom åren. Metro har frågat 16 tidigare deltagare från olika säsonger vad de sysslat med sedan kamerorna slocknade.

klar

Artikellänk är kopierad

Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 23 år, säsong 6:

– Jag var med i en annan såpa förra året, ”Ex on the beach”, och jag har kört stenhårt med mina sociala medier. Det är det jag har satsat på sedan jag kom ut ur huset. Jag har satsat på att bli så stor som möjligt där och jag tycker ändå att jag har varit bra på att hålla mig i rampljuset. Jag har också blivit tillsammans med Adrian Montin som var med i säsongen efter mig. Vi har en lägenhet i Göteborg, en Youtube-kanal ihop och är programledare i ”Studio Paradise” tillsammans.

Eric Hagberg, 23 år, säsong 6 (gör comeback i årets säsong):

Sedan jag var med sist har jag varit i USA och modellat och jobbat med sociala medier. Jag har rest mycket, vuxit mycket som människa, sett mycket och varit med om mycket och är väldigt ung fortfarande och fortsätter att experimentera med livet. Jag är väldigt tacksam över att jag har fått möjligheten att göra allt detta.

Smail Alihodzic, 26 år, säsong 6 (gör comeback i årets säsong):

– Jag har gjort en hel del sedan jag var med sist, varit med i tv-rutan på SVT, TV4, TV3. Bara hållit mig relevant. Just nu gör jag faktiskt mitt största projekt hittills, och det är en humorserie för TV3 med stora svenska skådespelare som har premiär 2018.

Adrian Montin, 25 år, säsong 7:

– Vad har jag inte gjort? Jag har dj:at, åkt runt hela Sverige och gigat, driver restaurang, pluggar, jobbar som programledare.

Jonathan Hermansson, 26 år, säsong 7 (gör comeback i årets säsong):

– Jag har startat eget företag och ska precis börja med personlig träning och sådant. Det är träning jag brinner för och vill jobba med.

Haidar Juma, 25 år, säsong 9 (gör comeback i årets säsong):

– Jag fick många jobberbjudanden inom sociala medier, nattklubb och allt möjligt efter att jag var med förra säsongen. Jag åkte utomlands till Grekland och Spanien och jobbade i bar hela sommaren. Och så tjänar jag pengar på sociala medier.

Jesper ”Jeppe” Johansson, 26 år, säsong 5 (gör comeback i årets säsong):

– Jag har bara levt life, glidit runt. Jag lever mycket i solen, så jag har varit mycket i Centralamerika, Spanien, Grekland. Så det är det jag har gjort, chillat mycket utomlands och blivit inspirerad av människor, platser, kulturer och religioner.

Pierre Louis, 23 år, (vinnare av Paradise Hotel Norge 2015, gör comeback i årets säsong av svenska Paradise):

– Sedan jag var med i norska Paradise har jag hållit på med Youtube, men mest med blogg och sådant. Och sociala medier. Sedan har jag bara flutit på den båten och sett till att inte ha behövt jobba.

Robin ”Mos” Andersson, 25 år, säsong 7 (gör comeback i årets säsong):

– Det har hänt väldigt mycket. Sedan sist har jag gjort flera tv-program och en massa andra grejer.

Sebastian Stenberg, 26 år, säsong 8:

– Jag har bara rest och ströjobbat när jag är hemma. Sedan träffade jag min flickvän och då åkte jag hem. Sedan har vi hängt i Göteborg, Oslo och Stockholm. Jag har bara levt och tagit det lugnt.

Kristian Täljeblad, 27 år, säsong 6:

– Det är svårt att svara på utan att det blir för långt! Jag har jobbat och jag har testat på väldigt mycket inom olika intresseområden, till exempel musik, Youtube och tv.

Lisa Maria Jönsson, 23 år, säsong 9:

Jag har släppt två egna singlar och ett samarbete och ska nu släppa min tredje singel. Det är hundra procent musik fullt ut som gäller.

Anja Almeida, 26 år, säsong 5:

– Jag har bara knegat på som vanligt. Jag bloggade lite i början direkt efter Paradise, men jag var inte så intresserad av kändislivet. Så jag jobbar som receptionist nu och trivs jättebra med det.

Cornelia Gyllborg, 22 år, säsong 8:

– Jag har fortsätt att jobba på min gamla arbetsplats, som teknisk projektledare.

Claudia Tahvanainen, 26 år, säsong 8:

– Jag har fortsatt att jobba på mitt gamla jobb på båt, och så har man väl gått upp tio kilo för att man har festat så mycket. Och så har jag tagit körkort!

Thobias Thorwid, 26 år, säsong 5:

– Jag har gjort jättemycket. Det här var som en språngbräda, kan man säga. Jag har jobbat på de flesta radiokanaler i Sverige, gjort lite tv här och där och har bara haft så roligt. Åren efter Mexico har varit de bästa i livet.

Den nya säsongen av Paradise hotel har premiär måndag den 4 september klockan 22:00 på TV3 och Viafree.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro