ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så gick Stefans byte

Petter Sundsten · 21 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Han ville byta hela sitt liv.Det blev en symaskin mot en Xbox. Men lägenheten bytte han inte bort.– Jag blev erbjuden en folkabuss för den, säger Stefan Kits, 28.Under namnet Stefan the Swopper bestämde han sig för att försöka byta ut alla sina grejer. På nätet lade han ut över 200 prylar. Trots att endast 31 grejer byttes ut är Stefan Kits väldigt nöjd.– Det har gått helt fantastiskt trots att jag inte lyckades byta allting. Förmodligen var jag lite otydlig med hur seriös jag var med projektet, säger han.

Stefan Kits lyckades byta sin fotokonstsamling från Hawaii mot en surfbräda och sin symaskin mot en Xbox.– Dessutom bytte jag en skidjacka mot en t-tröja, surf-shorts, några böcker, en Fantomen, några ölunderlägg och en happy sack (en miniboll, reds anm).

Däremot tackade han nej till en person som vill byta ut sin kompis eller byta tillgång till en Facebooksida i två dagar.– Men det var kreativa förslag, säger han.

Stefan Kits, som jobbar på en eventbyrå, räknar med fler udda projekt i framtiden.– Det är lite hemligt, men jag och min bror funderar på någonting med skateboard, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro