ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så gör du en egen sexleksak på studentbudget

metro · 28 Nov 2014
Uppdaterad 28 Nov 2014

Hallå där Tobias Lundqvist som startat sexbutiken Oliver & Eva.

klar

Artikellänk är kopierad

Vilken sexleksak är mest populär hos studenter?  – Rabbitdildon är en klassiker som aldrig verkar tappa i popularitet. Är du tjej och letar efter en bra leksak till den kalla och regniga hösten så är den svårslagen. För killar börjar det äntligen komma snygga, designade sexleksaker som ingen behöver skämmas över. Tenga har flera snygga!

Finns det någon växande sexleksakstrend?  – Något som säljer riktigt bra, men som det inte talas så mycket om, är strap-on. Vi ser att många yngre par är nyfikna och vill testa fler sätt att njuta på. En annan stor trend är parvibratorer!Studentbudgeten är liten. Hur bra är de billigare alternativen? – Det finns massor av bra budgetalternativ, speciellt för par som delar på kostnaden. Ett hett tips är att börja titta på mindre sexleksaker. Penisringar brukar vara en grym lusthöjare för alla inblandade.

Vilken är den bästa hemmagjorda sexleksaken? – Det finns två saker som alltid är slut när man vill ha det som mest: mjölk och glidmedel. Det sistnämnda går dock att lösa med ett besök i skafferiet. Olivolja passar nämligen utmärkt till både matlagning och njutning. Det kan vara lite klurigt med hygienen när det gäller andra hemmabyggen. Om man ger sig på nya kreationer är det därför säkrast att använda en kondom. Sedan är det bara att välja och vraka i grönsakslådan.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro