ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Så gör Nicole för att slippa mobilräkningar

Metro · 20 Nov 2018
Uppdaterad 4 Dec 2018

Hur mycket skulle du spara om du slapp betala för mobiltelefoni på fyra år? För de allra flesta skulle det landa på ett fyrsiffrigt belopp. Nicole Lofjorden bytte till Wifog för fyra år sedan och har sedan dess inte betalat en krona.

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag vet faktiskt inte riktigt hur mycket jag har sparat. Men med tanke på att jag inte betalat en krona för mobiltelefoni senaste fyra åren, så blir det rätt mycket pengar, säger Nicole Lofjorden.

Wifog är mobiloperatören som erbjuder gratisabonnemanget Wifog Zero. Istället för att ta betalt av kunderna finansieras Wifog Zero av stora annonsörer som får marknadsföra sina reklamfilmer till Wifogs användare.

Nicole Lofjorden skaffade sitt simkort hos Wifog i januari 2014, precis efter att Wifog lanserat sitt gratisabonnemang.

– Det som lockade mig att skaffa Wifog var inte så mycket att det var helt gratis utan det faktum att det var ett helt nytt koncept. Jag kände att det fick bära eller brista, men jag har bara blivit positivt överraskad. Så nöjd som jag är i dag med en mobiloperatör har jag aldrig varit, säger Nicole Lofjorden.

Läs mer om Wifogs tjänster och teckna abonnemang här.

Köper surf för poängenFör att få en ny påfyllning av samtal, sms och surf måste man som användare kolla på reklamfilmer eller svara på marknadsundersökningar. Hur många reklamfilmer man vill kolla på avgör användaren själv, men ju aktivare man är desto fler poäng samlar man.

Under åren har Nicole Lofjorden lyckats spara ihop många poäng och hon gillar att det går att använda poängen till så mycket mer än bara samtal, sms och surf.

– För mig är Wifog så mycket mer än bara en vanlig renodlad operatör, säger Nicole Lofjorden.

Nicole använder sin mobil till det mesta – sociala medier, streaming, ta bilder och för att kommunicera med andra. Hennes stora förbrukning av surf har gjort att hon väljer att köpa mer surf för poängen varje månad.

– Innan köpte jag mer sms och samtal för poängen jag sparat, men i dag sker nästan all kommunikation över nätet. Därför satsar jag nu mer på surfen. Jag vill inte hamna i ett läge där jag väntar på tåget eller gör något annat och inte kan surfa för att surfpotten är slut.

”Nytänkande koncept”Hennes stora teknikintresse gör att hon inte räds att testa nya saker. Men i dagsläget är hon så nöjd med Wifog att hon inte har några funderingar på att se sig om efter en annan operatör.

– Ekonomiskt är det helt fantastiskt. Sedan gillar jag att Wifog är ett extremt nytänkande koncept och det förvånar mig att ingen tagit upp kampen mot dem, men det kanske är bra annars hade jag ju behövt prova och utvärdera det också, säger Nicole Lofjorden.

Läs mer om Wifogs abonnemang här.

pil
Så funkar Wifog

• Beställ ditt simkort på www.wifog.com. Efter 1–3 dagar får du hem det i brevlådan.

• Stoppa in simkortet i telefonen.

• Ladda ner Wifogs app eller logga in på hemsidan. Där kan du titta på reklamfilm och göra marknadsundersökningar och se hur mycket surf, samtal och sms du har.

• Klart att köra! Nu ringer och surfar du helt gratis. Självklart kan du flytta med ditt gamla nummer!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro