ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så hamnar du på bloggtopplistorna

Metro · 20 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

För att nå fler läsare gäller det att synas på bloggportaler. På metrobloggen är det numera enkelt att ordna. Gör på följande sätt: 1. Gå in på de bloggportaler du vill vara med på och registrera dig. Du får då en html-kod att använda. (länkar till dessa finns längst ner på denna sida)

2. Gå sedan in på din egen blogg och inställningar. Klicka sedan på fliken ”Blogginställningar” och välj ”Sidokolumn”.

3. Välj den nya funktionen ”Lägg till html”.

4. Klistra in html-koden du fick när du registrerade dig på bloggportalen. Tryck ”OK” eller lägg till ännu en portal-html.

5. Glöm inte att klicka spara ”sidokolumn” när du är klar. Ta-da! Nu syns du på bloggportaler som folk surfar till för att hitta något kul att läsa. Viktigt: Lägg ner MYCKET tid och energi på att skriva en bra presentation som du lägger på bloggportalerna. Det är en kort presentation av din blogg som ska få folk att vilja besöka den. Har du en dålig presentation kvittar det att du ligger på 100 portaler. Du kommer inte att få några läsare om du inte berättar för dem att just din blogg är läsvärd.

Länkar till bloggportaler

Bloggtoppen

Blogrankers

Blogginfo

Bloggi

Bloggregistret

Bloggportalen

Favoritlistan

Blogglista.se

Listad

Technorati

Blogtoplist

Commo.se

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro