ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så hånar konkurrenterna nya Iphone

Josefin Svenberg · 11 Sep 2013
Uppdaterad 11 Sep 2013

Apple hann knappt avsluta sin uppmärksammade presentation av de nya Iphone 5-modellerna innan rivaler som Microsoft, Samsung och Motorola försökte överglänsa de nya telefonerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Apples nya modeller kommer i en rad färger.
Apples nya modeller kommer i en rad färger.Foto: Scanpix

Det twittrades friskt när Apple i går kväll höll presskonferens för att presentera sina två nya telefoner: Iphone 5C och Iphone 5S.

Men det var inte bara tekniknördar och Applefrälsta som var snabba på tangenterna – även teknikjättens konkurrenter twittrade ut väl valda ord för att framhäva sina egna, nyligen uppdaterade, smarta telefoner.

Microsoft passade till exempel på att marknadsföra Nokia Lumia 1020 som har en 41-megapixelkamera och drivs med Windows Phone, skriver nöjestidningen Variety som har gjort en sammanställning av Applekonkurrenternas Twitterinlägg.

Microsoft skrev bland annat ”8 megapixel är fortfarande bara 8 megapixel. Kolla vad du kan göra med 41” samt ”Fem saker Apple inte tillkännagav idag” och länkade till Lumia 1020.

Nokia själva valde att tacka Apple med en bild på sina färgglada Nokiatelefoner och texten ”Imitation är den bästa sortens smicker”.

Även Samsung och Motorola passade på att marknadsföra sina egna telefoner, skriver Variety.

LÄS MER: "Blingfaktorn är maxad när Apple visar Iphone i guld"

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro