ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så har du aldrig sett högvakten

Tomas Lundin · 26 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Engelska drottningens vakter nakna och fulla

klar

Artikellänk är kopierad

TWIST AND SHOUT. Den engelska högvakten är berömd för att inte röra en fena när de står på post och för att vara ett under av självbehärskning. De dygderna kommer lite på skam efter att en privat film läckt ut till engelska pressen och skapat ett ramaskri i England. 

På filmen kan de stupfulla vakterna ses rocka loss till the Beatles "Twist and Shout", endast iförda björnskinnsmössa, strumpor och traditionell röd rock. Soldaterna hoppar runt och smiskar varandra på skoj i takt med musiken. I händerna har de flaskor med cider och öl.

Kollegorna vill nu att de ska bort.

– De här grabbarna har dragit vanära över regementet och borde sparkas ut. Vårt regemente är ett av de mest berömda i världen och vår uniform är en av de mest igenkända, säger en person som tillhör regementet till The Sun.

F-kompaniet, som vakterna tillhör, utför ceremonier utanför Buckingham Palace och var med och eskorterade drottningmoderns begravning.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro