ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så här får du Facebooks nya pride-reaktion

Hugo Ewald · 11 Jun 2017
Uppdaterad 11 Jun 2017
Nu finns det ännu ett sätt att reagera på på Facebook.

Nu finns det ännu ett sätt att reagera på på Facebook. Foto: Facebook


För att uppmärksamma pride-månaden juni lanserade Facebook under fredagen en ny reaktion utöver de fem som vanligtvis går att använda. Den nya reaktionen som nu anlänt till Sverige gör att du kan reagera med en regnbåge. Så här får du tillgång till reaktionen.

klar

Artikellänk är kopierad

Juni uppmärksammas i många länder som pride-månaden, där människor uppmanas att uppmärksamma det inflytande hbtq-personer haft och hbtq-rörelsens historia.

Nu har Facebook lanserat en speciell reaktion som kommer att vara tillgänglig under hela pride-månaden.

För att få tillgång till reaktionen behöver du bara gilla Facebooks sida [email protected]. Reaktionen var inte tillgänglig i Sverige tidigare under lördagen, men ska under söndagen ha lanserats brett även i Sverige. Alla i Sverige verkar dock ännu inte ha fått reaktionen.

Reaktionen kommer, precis som den tidigare tacksam-reaktionen Facebook lanserat i samband med mors dag, att vara temporär. Enligt Facebook kommer den vara tillgänglig åtminstone genom juni.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro