ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så här förändras Instagram

Malin Nykvist · 16 Mar 2016
Uppdaterad 16 Mar 2016
"För att förbättra din upplevelse kommer ditt flöde snart att ordnas så att det visar det som vi tror att du bryr dig mest om”, skriver företaget i ett blogginlägg.

"För att förbättra din upplevelse kommer ditt flöde snart att ordnas så att det visar det som vi tror att du bryr dig mest om”, skriver företaget i ett blogginlägg. Foto: Karly Domb Sadof/AP/TT


Nu är det dags för en förändring på Instagram – det bekräftar företaget i ett blogginlägg. Och det är hur flödet visas för dig som kommer att förändras.

klar

Artikellänk är kopierad

Nyheten presenterades i ett blogginläggfrån Instagram där de skriver att användare i dag missar runt 70 procent av sitt flöde. 

”Instagram växer och det blir allt svårare att hålla reda på alla foton och videor som människor delar. Detta betyder att du oftast missar de inlägg som du bryr dig mest om”, skriver företaget. 

► LÄS MER: Amanda hittade sin dubbelgångare på Instagram

För att ta tag i problemet kommer de snart att ändra ordningen i det personliga flödet. Från att bilder och videor har visats kronologiskt kommer ordningen nu att baseras bland annat på sannolikheten att du är intresserad av innehållet och din relation till den som publicerar fotot.

"För att förbättra din upplevelse kommer ditt flöde snart att ordnas så att det visar det som vi tror att du bryr dig mest om”.

Från början kommer alla inlägg att synas, men i en annan ordning, enligt företaget.

“Om din favoritmusiker lägger upp en video från nattens konsert, så kommer den att vänta på dig när du vaknar, oavsett hur många konton du följer eller vilken tidszon du lever i. Och när din bästa vän delar ett foto på sin nya hundvalp så kommer du inte att missa den”.

Ändringen väntas komma under de närmaste månaderna, enligt blogginlägget.

► LÄS MER: Han är mäktigast på Instagram

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Nykvist
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro