ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så här låter Britney Spears samarbete med svenska dj-stjärnorna

Emma Björkman · 16 Sep 2013
Uppdaterad 16 Sep 2013

I dag skulle Britney Spears nya singel Work bitch” – som hon gjort tillsammans med svenska house-stjärnor – ha släppts officiellt. Men när låten läckte på nätet släpptes den tidigare.

klar

Artikellänk är kopierad

På söndagen twittrade Britney Spears: ”Jag vaknade i dag och upptäckte att en dålig kvalitets-version av ”Work bitch” har läckt”. Det gjorde att singeln släpptes en dag tidigare än väntat. På ”Work bitch” har 31-åriga sångerskan samarbetat med namnkunniga stjärnor som bland andra de svenska house-dj:erna Sebastian Ingrosso och Otto Knows samt Will.i.am från The Black Eyed Peas.  Den fyra minuter långa danslåten har ett starkt beat och popstjärnan uppmanar lyssnarna att ”jobba på, bitch” för att få det man vill ha, oavsett om det är en Lamborghini, att dricka drinkar eller se bra ut i en bikini.

Fansens reaktioner på låten fick Britney Spears att bli känslosam. På måndagsmorgonen svensk tid skrev hon på Twitter: "Jag är överväldigad och så tacksam för allt ert stöd. Britney-armén är fantastisk. Jag kan ha börjat gråta lite... Jag älskar er".

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro