ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så här ser sex ut – i 4D

Åsa Larsson · 15 Mar 2016
Uppdaterad 15 Mar 2016
Snopp i snippa.

Snopp i snippa.


Sex fångat med ultraljudskameror fascinerar – en rörlig bild i gif-format har fått stor uppmärksamhet på Reddit.

klar

Artikellänk är kopierad

På filmen visas människor som har sex i genomlysning. Sajten I fucking love science har rett ut var bilderna kommer ifrån – det första experimentet med 4D-sex.

– Jag rekommenderar det inte, det är obekvämt och pinsamt, berättar författaren Mary Roach för Slate.

Med 4D menas en rörlig tredimensoinell film med hjälp av ultraljudsteknik. Roach kontaktade forskarna som skulle försöka fånga den mänskliga sexakten på film och bad att få vara med och titta. En konstig förfrågan, kan en del tycka, men Roach skriver om sex. Forskaren svarade att han hade svårt att hitta par som ville ställa upp. Så Mary Roach och hennes partner bestämde sig för att hjälpa till.►LÄS MER: Så ser ett samlag ut – på insidan Experimentet genomfördes 2008 och sedan dess har människor filmats med hjälp av magnetkamera när de har sex. Nu har en gif från experimenten fått stor uppmärksamhet på länkdelningsforumet Reddit, tillsammans med uppmaningen att länken inte passar att öppna när du är på jobbet.

Här kan du se Mary Roach berätta om sin upplevelse:

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro