ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så här ser Zlatans nya reklamfilm för Volvo ut

Åsa Larsson · 30 Maj 2016
Uppdaterad 30 Maj 2016
Filmen kommer att visas runtom i Europa.

Filmen kommer att visas runtom i Europa. Foto: Volvo


Nu släpper Volvo en ny reklamfilm med Zlatan Ibrahimović under parollen Made by Sweden”.

klar

Artikellänk är kopierad

– Precis som mig har Volvo gått sin egen väg och vågat tänka annorlunda. Förra kampanjen vi gjorde var bra, men den här gången är den "made by Zlatan", säger Zlatan Ibrahimović enligt pressmeddelandet.

2014 blev Ibrahimović Volvo-reklam det mest sedda klippet på Youtube, enligt TT – då sprang han över fjällvidderna, badade isbad och reciterade ”Du gamla, du fria”. ►LÄS MER: Så ska Zlatan göra Volvo folkligt Musiken till den nya reklamfilmen är skriven av den världsberömde filmkompositören Hans Zimmer som bland annat skrivit musik till Hollywood-filmer som The Rock och Gladiator.

– Jag har alltid varit ett stort fan av svenska ikoner som Abba och Zlatan. I det här projektet med Volvo Cars och Zlatan har jag fått uppleva det bästa av Sverige. Att få arbeta tillsammans har verkligen varit givande, säger Hans Zimmer.

Reklamfilmen visas i TV4 klockan 20.15 på måndagen i pausen av fotbollsmatchen mellan Sverige och Slovenien. Här kan du se ett smakprov ur filmen:

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro