ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så här svarar en riktig stjärna ett mobbat fan

Åsa Larsson · 28 Jan 2015
Uppdaterad 28 Jan 2015
Taylor Swift har bland annat gjort bejublade julklappsutdelningar till sina fans.

Taylor Swift har bland annat gjort bejublade julklappsutdelningar till sina fans. Foto: Matt Sayles/Invision/AP


Sångerskan Taylor Swift fortsätter att leva upp till ryktet om att hon är en av världens snällaste artister – läs svaret till ett av fansen när han berättar för henne att han är mobbad.

klar

Artikellänk är kopierad

Taylor Swift har många trogna fans runtom i världen och ett av dem är Caillou Pettis. Han berättade på Tumblr om hur han alltid blir mobbad – för sitt namn, för att han är spinkig.

Han skrev att "han är stolt över att vara smal" och att han gillar sitt utseende, så han försöker att skaka av sig det. Pettis säger också att han inte bara blir verbalt trakasserad utan att han blir slagen.

Då svarade världsstjärnan:

"Hej kompis. Jag blev verkligen chockad att höra att du har blivit mobbad för ditt namn, för det första jag tänkte när jag såg det var "woah, Caillou är ett så coolt namn". Ärligt talat, jag tyckte att det var coolt för att det var annorlunda och här är kruxet: du kommer alltid att bli kritiserad och retad och mobbad för sakert som gör dig annorlunda, men vanligtvis är det de grejerna som gör dig speciell."

Taylor Swift skriver att de egenskaper som man först trott var svagheter senare ofta visar sig vara styrkor och att människor som kallar en udda eller störande antagligen känner sig hotade, eftersom man inte tillhör normen.

"Och om du inte tillhör normen, ge dig själv en stående ovation."

Swift fortsätter med att hon tycker att Pettis är fin som han är och att han inte bry sig om de som mobbar. Hon uppmanar honom även att anmäla det fysiska våldet.

"Ingen får lov att slå dig. Någonsin."

Caillou Pettis blev överlycklig över svaret.

"Jag är så så så så så stolt att ha taylorswift som idol, på riktigt. Faktumet att hon som är så upptagen tog sig tid att följa mig och skriva ett riktigt rart och vackert innerligt svar till mig i gårnatt, bara bevisar hur fantastisk Taylor är."

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro