ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så hittar du rätta looken för urban safari

Petra Tungården · 4 Mar 2015
Uppdaterad 4 Mar 2015

Grönt, sandfärgat och jordnära toner – i vår badar vi i chica safarifärger. Metros moderedaktör Petra Tungården guidar dig till allt du behöver veta för att lyckas med säsongens trendigaste urbana stil.

klar

Artikellänk är kopierad

Grönt hamnar på tapeten varje år då vintern övergår till vår, men det märks ­nästan mer i butikerna än i stadens parker. 

I år återkommer det militärt gröna, precis som många gånger förut. Den här säsongen matchar vi ­kulören med beige och sandfärgade toner för att pricka in den chica citysafari­looken. Applicera den lyxiga storstadskänslan genom lager på lager med hjälp av material som luftigt siden, strukturerad mocka och accessoarer i trendigt snakemönster.

► Läs mer om mode här

Pytonmönstret kommer också stort till våren. Det är den perfekta detaljen att bryta av en annars monokrom look med. En perfekt investering i din accessoargarderob med andra ord.

Personligen inspireras jag av New York-designers som Rag and Bone och J Crew för att hitta rätta ­stilen. Om du inte vill köpa allt nytt rekommenderar jag dig att kika runt i stadens alla vintagebutiker. Där, på galgarna trängs nämligen gamla militär­jackor och beiga trenchcoats som bara väntar på att få komma ut i solljuset och bli använda. 

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Tungården
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro