ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så hyllade Will Ferrell Sverige

Clara Guibourg · 5 Feb 2014
Uppdaterad 5 Feb 2014
Så hyllade Will Ferrell Sverige  Will Ferrell som Ron Burgundy i filmen Anchorman.

Så hyllade Will Ferrell Sverige Will Ferrell som Ron Burgundy i filmen Anchorman. Foto: TT


Skådisen och komikern svarade på Reddits frågor. Det här hatar jag mest med Sverige.”

klar

Artikellänk är kopierad

Så hyllade Will Ferrell Sverige
Så hyllade Will Ferrell SverigeFoto: Reddit
Så hyllade Will Ferrell Sverige
Så hyllade Will Ferrell SverigeFoto: Reddit
Foto: Reddit
Foto: Reddit

Will Ferrell lät sig frågas ut av användarna på sociala nyhetssajten Reddit under två timmar – och passade på att skicka lite hälsningar till Sverige.

Komikern, som senast syntes repriserandes rollen som Ron Burgundy i Anchorman 2, var den senaste i raden att svara på frågor om allt möjligt i en så kallad AMA (Ask me anything – fråga mig vad som helst).

Bland frågor om galnaste Hollywoodfesten han varit på (Svar: hos Huset Fullt-stjärnan Dave Coulier 1992), och hur Mark Wahlberg luktar (Svar: vanilj och läder) frågades Ferrell, som har en svensk fru, vad han hatade mest med Sverige?

"Vackra människor, höga kindben, att alla talar bättre engelska än vi gör, och garantin på en splitterny Volvo." Trevligt.

Och personen som bad om ett förslag till ett unikt bandnamn kommer nog att förbrylla publiken om hen någonsin kommer på turné till Sverige.

Will Ferrell är i gott sällskap bland andra kändisar som ställt upp på AMA. Nyligen avslöjade komikern Jerry Seinfeld ett "jätteprojekt" när han svarade på Reddits frågor. Och häromåret loggade Barack Obama in på Reddit och skrev: "Hi, I’m Barack Obama, President of the United States. Ask me anything."

klar

Artikellänk är kopierad

Clara Guibourg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro