ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så hyllas världens fulaste tårta på nätet

Aron Andersson · 20 Mar 2013
Uppdaterad 22 Mar 2013

Den kallas för världens fulaste tårta. Nu har den blivit ett nätfenomen. Så hyllas den på internet.

klar

Artikellänk är kopierad

Metrojournalisten Annelis tårta blev inte precis som hon tänkt sig. Ett barn på dotterns födelsedagskalas började gråta. Men på nätet har tårtan, formad som en igelkott, gjord betydligt större succé.

En bild av tårtan har fått stor spridning på sajten Reddit.com. Nu är det flera som hyllar skapelsen med egna varianter av bilden, vilket gjort att den förvandlats till en typ av mem.

I bildspelet kan du se flera tolkningar av den rosa igelkotten. Några har klippt in tårtan i andra bilder. Andra har skrivit lustiga texter till bilden. En användare har till och med tecknat sin egen version. Så här skriver några användare på Reddit:

”Lyssna.. Jag har inget smart att tillägga. Jag vill bara berätta att jag dör av skratt… Bilden.. Tråden. Jag kan inte ens stå ut. Fantastiskt.”

”Har vetenskapen gått för långt?”

”Innan jag klickade på bilden tänkte jag: ”hur hemskt kan det vara?”, men nu förstår jag varför barnet grät. Helt berättigat.”

”Okej, jag är klar med Reddit för dagen. Det kommer inte att bli bättre än så här.”

”Jag skrattade bokstavligen så mycket att jag kräktes. Jag har ingen aning om varför detta var så kul för mig, men jag kunde bara inte… sluta.”

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro