ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så imponerar du på kärestan med en egen blombukett

Petra Tungården · 13 Feb 2015
Uppdaterad 13 Feb 2015
1. Arrangemanget. Det finns tre element för ett lyckat arrangemang. En  blomma är ansiktet utåt, det är den som syns. Det andra är utfyllnad, blommor med vidd utan att vara iögonfallande. Tredje är biroll till huvudrollen, som bukettanemon. 

1. Arrangemanget. Det finns tre element för ett lyckat arrangemang. En  blomma är ansiktet utåt, det är den som syns. Det andra är utfyllnad, blommor med vidd utan att vara iögonfallande. Tredje är biroll till huvudrollen, som bukettanemon.  Foto: Petra Tungården


Trött på att köpa dyra blomsterarrangemang från blombutiken? Satsa då istället på att ge bort en egenkomponerad bukett. Det kan bli både billigare och mer omtänksamt.

klar

Artikellänk är kopierad

2. Billiga blommor. Fynda blommorna för en billig peng. Ett hett tips är att besöka torghandeln precis innan stängning där de rear ut buketter för en veckopeng.
2. Billiga blommor. Fynda blommorna för en billig peng. Ett hett tips är att besöka torghandeln precis innan stängning där de rear ut buketter för en veckopeng.Foto: Petra Tungården
3. Bli ihågkommen. Överraska med en växt som lever längre. På så sätt kommer hen alltid ihåg din present. Våga satsa på en blomma som sticker ut.
3. Bli ihågkommen. Överraska med en växt som lever längre. På så sätt kommer hen alltid ihåg din present. Våga satsa på en blomma som sticker ut.Foto: Petra Tungården
4. Satsa pengarna på vasen. Lägg pengarna på vasen. Den här från svenska Klong är ett hett byte just nu. Eller varför inte fynda en rolig vas second hand eller satsa på flera små vaser.
4. Satsa pengarna på vasen. Lägg pengarna på vasen. Den här från svenska Klong är ett hett byte just nu. Eller varför inte fynda en rolig vas second hand eller satsa på flera små vaser.Foto: Petra Tungården

Att köpa färdiga blombuketter kan bli påfrestande för plånboken. I bildspelet ovan tipsar Metros Petra Tungården om hur du gör för att sätta ihop en egen.

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Tungården
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro