ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så irriterar du mest på Facebook

Anders Göransson · 11 Jun 2013
Uppdaterad 11 Jun 2013

De vill att du ska beskåda deras middagsmat, beundra deras söta barn och häpna över deras framgångsrika liv - flera gånger om dagen. Men du blir bara IRRITERAD.

klar

Artikellänk är kopierad

Folk som publicerar för mycket och för ofta är det som stör mest på Facebook. Expressens stjärnreporter Niklas Svensson uppdaterar mycket flitigt: "Kan säkert få alldeles för mycket Niklas Svensson."
Folk som publicerar för mycket och för ofta är det som stör mest på Facebook. Expressens stjärnreporter Niklas Svensson uppdaterar mycket flitigt: "Kan säkert få alldeles för mycket Niklas Svensson."Foto: Scanpix

Facebook-vänner som publicerar för mycket om allt varje dag är det mest störande fenomenet i sociala medier, enligt en global undersökning från pr-byrån Jung.  Vi retar även upp oss på icke efterfrågad information om vilka spel man spelar, sponsrade företagsinlägg, tekniska fel - samt skryt.   På Instagram är det mest enerverande bilder på vardagsmat, bilder som fiskar efter komplimanger samt personer som överanvänder hashtags.

Men hur tänker då den flitige uppdateraren som irriterar så många? Metro kom osökt att tänka på den inom sociala medier synnerligen aktive Niklas Svensson, stjärnreporter på Expressen.

Ditt beteende är irriterande, enligt undersökningen. Kommentar?– Det stämmer inte riktigt med det faktum att jag har över 30 000 följare på Twitter. Möjligen är det så att man säger en sak i undersökningar, men när det kommer till kritan så är det man säger är irriterande i själva verket det som intresserar. På Facebook tror jag däremot att acceptansen är lägre för mängdpubliceringar.

Men även vi som hör till dina 4 895 vänner på Facebook vet rätt mycket om din familj och karriär..?– Absolut. Och följer du mig på både Twitter, Instagram och Facebook så kan du säkert få alldeles för mycket Niklas Svensson i dina flöden.Var går gränsen för vad du kan tänka dig att berätta?– Om jag till exempel skulle småtjafsa med min hustru hemma är det ingenting jag berättar om. Det är en tvättad bild man får av mitt liv via sociala medier. Så är det.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro