ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så lätt förvandlar du dig till Kim Kardashian

Aron Andersson · 21 Jan 2014
Uppdaterad 21 Jan 2014
Operationmiljon2

Operationmiljon2


klar

Artikellänk är kopierad

Aron_Sean
Aron_Sean
Aron_terminator
Aron_terminator
Operationmiljon
Operationmiljon
Aron_Kim
Aron_Kim

Ni kanske också läste den här Aftonbladet Plus-artikeln om personerna som betalar miljoner för att se ut som sina idoler?

Eftersom det kostar pengar att läsa artikeln på Aftonbladet kan jag ge er en snabb sammanfattning: ett antal personer har betalat stora summor pengar för att se ut som sina idoler. Min POÄNG är att deras pengar är bortkastade, därför att:

1. De ser inte alls ut som sina idoler. Kan ni till exempel säga, baserat på bilderna ovan, vem det är tänkt att de ska efterlikna? Facit: (Lindsay Lohan, Justin Bieber, Pamela Anderson, Ken-dockan).

2. Det behövs inga miljoner. Det hade räckt med ett knapptryck!

Face Substitution är en liten teknikdemo som låter dig byta utseende på bara en sekund. I dagsläget finns det 17 olika ansikten att välja mellan i menyn. Överst i inlägget ser ni exempelvis mig som Kim Kardashian, eller hur? Andra valmöjligheter är:

Terminator? Eller…

Sean Connery? Ahh, okej så det är inte helt perfekt det här. Det är inte riktigt Mission Impossible-klass på förklädnaden, men testa själv hur bra du passar som Walter White, Rihanna, Nicolas Cage eller Chuck Norris.

Mer: »Här kan du själv testa Face Substitution«

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro