ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så många glober får partiledarnas valdagsoutfits

Emmelie Wallroth · 14 Sep 2014
Uppdaterad 14 Sep 2014
Jimmie Åkesson (SD) på valdagen.  

Jimmie Åkesson (SD) på valdagen.   Foto: TT


Metros modereporter Caroline Sandström sätter betyg på partiledarnas kläder.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Romson (MP) på valdagen.
Åsa Romson (MP) på valdagen.Foto: TT
Stefan Löfven (S) på valdagen.
Stefan Löfven (S) på valdagen.
Fredrik Reinfeldt (M), Jan Björklund (FP), Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD).
Fredrik Reinfeldt (M), Jan Björklund (FP), Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD).Foto: TT

Jimmie Åkesson (SD): Två glober.

Carolines kommentar: ”Man ser att han försöker. Men jag tycker att den randiga skjortan är så omodern den bara kan bli. Han skulle ha valt en klassisk vit skjorta med ett par välsittande chinos. Nu ger han ett lite slarvigt intryck. Jag hade helst velat se honom i en välsittande skräddarsydd kostym.”

Åsa Romson (MP): Tre glober.

Carolines kommentar: ”Hon är vardagligt klädd och det är ingenting fel med det. Men trots att det är söndag, i all ära, så hade jag nog velat se henne i ett par bättre sittande byxor. Det finns inte så mycket att säga om looken, det känns inte som hon har tänkt så mycket. Hon har slängt på sig ett par chinos och gått hemifrån. Och det kan jag i och för sig gilla henne för, men jag hade nog velat se lite mer tanke kring kläderna.”

Stefan Löfven (S): Fem glober.

Carolines kommentar: ”Stiligt! Jag gillar hans mörkare val av rött i slipsen. Jag tycker att han matchar den bra med den gråa kostymen och har en smakvänlig look. Jag tycker att han har valt en snygg kostym. Allting faller på plats.”

Fredrik Reinfeldt (M): Fem glober.

Carolines kommentar: ”Reinfeldt är alltid väldigt välklädd. Det är trevligt att se honom i orange slips, som också är en av höstens trendriktigaste färger. Både han och Björklund har prickat in den. Han har fina skor på sig och lagom längd på brallorna!”

Jan Björklund (FP): Fyra glober.

Carolines kommentar: ”Han har lyckats upptill med val av skjorta, slips och kavaj, men jag hade gärna sett andra skor och ett annat skärp som inte var så rödbrunt, utan brunbrunt. Och även skorna, de bli så utmärkande i looken. Men annars ser han stilig ut.”

Göran Hägglund (KD): Fyra glober.

Carolines kommentar: ”Han har ju lite gubbig ”östermalmsstil”, men är ändå väldigt välklädd och ser alltid felfri ut. Han har sina trendriktiga glajjor som han passar i. Jag tycker att han vågar mer än de andra partiledarna med lite oväntade kombinationer. Han ger intryck av att vara lite mer folklig.”

Annie Lööf (C): Tre glober.

Carolines kommentar: ”Jag tycker tyvärr att hon klär sig lite tantigt för sin ålder, och även i dag. Hon är duktig på att klä sig efter sin kropp, vilket hon ska ha en eloge för, men det hade varit coolt att se henne i en välsittande kostym eller en skarp kavaj och lite höga klackar. I dag är en passande dag att köra ”all in” och vara lite cool. Nu blir hon någon slags mellanmjölksvariant som inte håller hela vägen.”

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro