ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Så maxar du din dejtingprofil

Metro · 15 Apr 2019
Uppdaterad 3 Maj 2019

Foto: Unsplash


Är du singel och känner att det är dags att ta tag i ditt dejtingliv? Då har du hamnat helt rätt. Spana in våra tips på hur du skapar en grym dejtingprofil.

klar

Artikellänk är kopierad

Att hitta den stora kärleken kan ta sin tid. Sociala medier är, som tur är, till stor hjälp när det kommer till att hitta ”den rätta”. Tänk dig scenariot att du sitter på ett café i solen – där går en intressant person förbi och ni får ögonkontakt. Men hur ska du få kontakt med personen? Happn är den smarta dejting-appen där du får upp alla som krossar din väg i ditt flöde. På så sätt missar du inte drömpersonen som precis gick förbi.

Gilla personen med ett hemligt hjärta i appen, de kommer bara få reda på det om de gjort detsamma på din profil. Så hur får du till den perfekta profilen? Spana in vår lista med viktiga saker att tänka på.

Gå in här för att ladda ner dejting-appen Happn!

Happn har gjort en undersökning på de hundra profiler som har fått flest likes. De har kommit fram till vad som gör vissa profiler mer framgångsrika än andra.

Bilden är det första som fångar ögat. Se till att använda relativt nytagna bilder som visar hur du ser ut idag. De bör inte vara mer än två år gamla. Använd bilder som är tagna i dagsljus för härligare ljus och färger.

Antal bilder: Minst tre bilder är enligt undersökningen ett vinnande koncept. Till exempel, en helkroppsbild, en porträttbild och en när du hänger med vänner eller reser.

Resor: Använd bilder somvisar upp din äventyrliga sida, både i din text och dina bilder. Det verkar visa att livet aldrig blir tråkigt tillsammans med dig.

Kläder och mode: Är du intresserad av mode, se till att visa det i minst en bild. Gärna en helkroppsbild från vardagen.

Intressen: Använd bilder som symboliserar ditt liv och och din vardag. Gillar du att umgås med vänner, laga mat och att resa? Se till att visa det!

Husdjur: Undersökningen visar att de som har en hund får många likes. Det visar en förmåga att kunna och vilja ta hand om någon annan samt engagemang till att umgås. Fenomenet verkar funka extra bra för män.

Presentationstext

Här gäller det att på bara några rader beskriva vem du är som person och vad du söker. Absolut inte den lättaste uppgiften, men det finns några saker som är bra att tänka på.

Var tydlig: Var tydlig med vad du söker. Då lägger du inte onödig tid på en person som inte söker efter samma sak som du. Är du ute efter ett seriöst förhållande? Skriv det.

Humor: Visst är det charmigt med humor och det verkar vara ett vinnande koncept. Ironi och sarkasm kan vara väldigt kul. Men tänk på att vara lite försiktig, ironi kan lätt missförstås i text.

Stavfel: Se till att inte ha några stavfel, det är en onödig miss som kan ge en fel bild av vem du är.

Jobb: De som skriver ut vad de jobbar med får ofta mycket likes. Det visar att du är engagerad och målmedveten.

Resor: Gillardu att resa är det en bra idé att även skriva ut det i din text. Undersökningen visar att det är väldigt attraktivt med äventyrliga personer.

Happn är gratis och här finns appen att ladda ner!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro