ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så mycket får du betala för en kunglig smekmånad

Metro · 14 Jun 2013
Uppdaterad 28 Jun 2013
David och Victoria Beckham firade på ön 2009 att de hade varit gifta i 10 år.

David och Victoria Beckham firade på ön 2009 att de hade varit gifta i 10 år. Foto: Alloverpress


Ensamma med kritvit sandstrand och turkost vatten firar prinsessan Madeleine och Chris O’Neill sin smekmånad på exklusiva North Island i Seychellerna. Men smakar det så kostar det, varje natt går av på 50 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress
Foto: Alloverpress
Foto: Alloverpress
Foto: Alloverpress
Foto: Alloverpress
Prislistan.
Prislistan.

I lördags fick de varandra i Slottskyrkan – i dag solar och badar de på en paradisö i Indiska oceanen. Och det är minst sagt exklusivt. Om du och din älskade planerar en liknande smekmånad gäller det att ha en hel del pengar sparade. För att hyra samma villa som Madeleiene och Chris bor i får ni räkna med minst 28 000 kronor per natt, och en av de mer blygsamma villorna, nummer ett till tio, kostar drygt 18 000 kronor per person och natt.

De hyr villa elva på North Island, som är störst på ön med sina dryga 500 kvadratmeter. Den är bara gjord för två personer och idealisk för nygifta, skriver reseföretaget i sin prislista.

I det priset ingår – utöver den privata villan – all mat och dryck, kurser i dykning och snorkling samt tillgång till havskajaker och mountainbikes.

Smekmånaden var en överraskning från brudgummens sida och prinsessan hade ingen aning om vart det barkade, rapporterar Expressen som avslöjade vart resan gick.

Just nu är temperaturen på Seychellerna 29 grader med strålande solsken.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro