ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så ordnar du den bästa sommar-flirten

Moa Stridde · 26 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Ida Eriksson, Josefine Appelgren, Anna Strand och Angelica Sandin, alla 19 år och från Stockholm tror att man flirtar mer på sommaren. – Alla är på bättre humör och man är avslappnad för att man har semester, säger Josefine. – Sommaren är ”flirt taim” och killarna är brunbrända, det är snyggt, säger Ida Eriksson.

Ida Eriksson, Josefine Appelgren, Anna Strand och Angelica Sandin, alla 19 år och från Stockholm tror att man flirtar mer på sommaren. – Alla är på bättre humör och man är avslappnad för att man har semester, säger Josefine. – Sommaren är ”flirt taim” och killarna är brunbrända, det är snyggt, säger Ida Eriksson. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Varma ljusa kvällar, nattbad och semester kan få vem som helst att bli extra hångelsugen. Metros relationsexpert Pelle Ullholm guidar dig genom sommar­­­flirtens vett och etikett.Får man flirta med flera samtidigt?– Ja, att flirta kan vara roligt som tidsfördriv, men att flirta med flera på sa­m­ma ställe kan bli sårande.

Hur länge är det okej att stanna kvar hos ett one night stand?– Jag skulle inte rekommendera någon som inte fått väldigt tydliga signaler att stanna längre än över frukost.Får man smita innan den andra personen har vaknat?– Det är mest sympatiskt att väcka personen man har sovit hos för att säga hej då.

Måste man byta nummer med varandra på morgonen?– Man bör inte byta nummer bara för att vara artig. 

Hur gör man för att sommar­flirten ska hålla i sig?­– Om man vågar visa att man är ärligt intresserad så ökar man chansen.

klar

Artikellänk är kopierad

Moa Stridde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro