ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så raggar du mitt på dan

Fredrik Hansson · 22 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Är du trött på att fylleragga?Möt Jeremy Soul, mannen som är expert på Day gameMetro följde honom på stan.

– Gillar ni brunetter eller blondiner? Jag har redan glömt, säger brittiske Jeremy Soul och vänder sig om mot två av sina elever. Jeremy ingår i dejtingorganisationen Love Systems som säljer förförelseknep och hans specialitet är så kallat ”Day game” där du flörtar med okända kvinnor på stan, mitt på dagen. I dag befinner de sig i Stockholm.– Det viktigaste är att träffa och prata med kvinnor på ett sätt som du uppskattar. Är du ingen klubbkille så behöver du inte ragga på en nattklubb. Jag tycker det är enklare att prata med människor på gatan. Det blir ett mer genuint samtal, säger Jeremy.

Plötsligt stannar en av eleverna upp och rusar efter en kvinna som precis passerat. Han knackar henne på axeln och levererar sin replik.– Det ser bra ut, han är mer självsäker än tidigare. Ser ni att hon kastar med håret? Det är ett bra tecken, säger Jeremy som följer raggningsförsöket på håll.

Tyvärr blir det inget telefonnummer den här gången.

För bara några år sedan var Jeremy själv en blyg nörd som knappt vågade titta på en tjej. Tillslut tröttnade han och tog tag i sitt liv.– Det är accepterat att träna för att få muskler men inte att ta kontroll över sitt kärleksliv. Vi utbildar människor att vara de där charmiga och coola killarna som du tycker är intressanta. Är det så konstigt egentligen?

Är det okej om en tjej raggar på dig?– Det gör mig inget men jag föredrar att ragga själv. Jag vill leda samtalet.

5 tips

1. Utseendet. Tänk på hur du klär dig och vad det säger om dig.2. Börja konversationen med en komplimang, exempelvis: ”Jag såg dig när jag gick förbi och jag gillar din stil”.3. Var intresserad. Ta reda på vem hon är och vad hon gör. Led konversationen.4. Kroppspråket. Agera självsäkert och var inte rädd för att röra personen du pratar med.5. Ta kontaktuppgifter för att kunna träffas senare på dagen. Kvällar är mer lämpade för intimitet.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro