ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Så ringer och surfar du gratis – här är nya superabonnemanget

Metro · 26 Jun 2018
Uppdaterad 31 Jul 2018

Foto: Rex


Trött på dyra telefonräkningar och stora surfkostnader? Nu kan du ringa, surfa och sms:a helt gratis – med nya mobilabonnemanget Wifog Zero.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu lanseras världens första gratis mobilabonnemang, som låter användarna surfa och ringa helt kostnadsfritt. Istället för att betala får abonnenterna titta på reklam och delta i marknadsundersökningar.

– Vi vill utmana de stora bjässarna och skapa bättre priser för dig som konsument. Vi vill få slut på eländet där svenskar betalar för mer än de behöver när det gäller mobilen, säger Martin Litborn, chef för marknad och affärsutveckling på Wifog.

Först i världen

Operatören är först i världen med att lansera ett helt kostnadsfritt mobilabonnemang, där det är gratis att ringa, sms:a och surfa. Genom att bland annat titta på reklamfilmer samlar användarna poäng som sedan omvandlas till surf och samtalstid.

– När du har uppnått 400 poäng får du en helt gratis påfyllning av Wifog Zero. Det motsvarar ungefär en minuts reklamtittande om dagen. Du kan även fortsätta titta på reklam för att få mer surf, minuter och sms. Ju aktivare du är, desto mer får du tillbaka, förklarar Martin Litborn.

Ännu mer surf

Användarna har också möjlighet att göra marknadsundersökningar för att snabbare nå poängmålet. Och vill man hellre lägga till mer surf genom att betala kan man köpa till vid behov. Wifog erbjuder också betalabonnemang i olika storlekar för den som vill ringa mer, men betala mindre.

–Räcker inte Zero för dig? Då kan du antingen köpa prisvärda surfpaket eller uppgradera till något av våra prisvärda abonnemang. Betalabonnemangen kostar 30, 60 och 90 kronor och du sparar alltid din surf, säger Martin Litborn.

pil
Det här är Wifog Zero

• Sveriges enda gratisabonnemang

• Helt gratis i utbyte mot att du tittar på reklamfilm eller svarar på marknadsundersökningar

• En påfyllning består av 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter och 20 sms

• Ingen startavgift, månadsavgift eller andra dolda avgifter

Läs mer om Wifogs tjänster här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro