ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så ser du utländsk film och tv gratis

Nanok Bie · 29 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Kolla in Tina Feys senaste Sarah Palin-imitationer i NBC:s  ”Saturday night live”.  

Kolla in Tina Feys senaste Sarah Palin-imitationer i NBC:s  ”Saturday night live”.  


klar

Artikellänk är kopierad

Nu kan du gå runt de internationella tv-sajt­ernas spärrar – och kolla på dina favoriter gratis på nätet.Många stora mediesajter som Hulu.com och BBC:s Iplayer ”spärrar” sitt innehåll så att man bara kan ta del av det ifall man surfar inom det egna landets gränser.

Men med det lilla enkla programmet Hotspot Shield, som går snabbt att ladda ner och installera, kan man strunta i företagens spärrar.

Efter att ha installerat Hotspot Shield så vet inte längre Hulu eller de andra ”rättighetsbesatta” sajterna att du surfar ifrån just Sverige (eller var du nu är), och då försvinner spärren.

Då blir det fritt fram att titta på serier som ”The office” och ”Saturday night live”. Och det går såklart lika bra att strömma långfilmer.

På BBC kan man se i princip alla program som sänts den senaste veckan. Dessutom blir reklamen inte längre regions- eller språkanpassad och det är rätt kul att se tuff amerikansk militärrekryteringsreklam. Med Hotspot Shield på datorn beter sig också många andra nätprogram lite annorlunda.

Du kan exempelvis kolla filmer ”on-demand” på Amazon (som annars inte funkar i Sverige) och mycket annat.

Programmet funkar lika bra på pc som på mac – och det stoppar in lite reklam precis när man börjar surfa, men sedan märker man inte av programmet.

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro