ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så ska kändisarna fira alla hjärtans dag

Natalie Demirian · 14 Feb 2018
Uppdaterad 14 Feb 2018

För vissa är det årets mest romantiska dag, för andra är det helt vanlig onsdag. Åsikterna går helt klart isär angående betydelsen av den 14 februari. Metro har frågat 12 kändisar om de ska fira alla hjärtans dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Kygo, 26, dj-stjärna:

– Jag ska faktiskt spela i Paris på alla hjärtans dag, så jag hoppas att min flickvän ska kunna komma dit så att vi kan äta en middag, gå ut i Paris och få en romantisk dag där.

Foto: Olav Stubberud

Therése Lindgren, 30, youtuber:– Jag fyller år dagen efter, den 15 februari, så jag och min kille brukar alltid slå ihop det och ha ett födelsedags/alla hjärtans dag-firande. Vi brukar åka iväg någonstans.

Foto: Gustav Gräll

Oscar Zia, 21, artist:– Om någon ringer och frågar om jag vill fira alla hjärtans dag med dem så skulle inte jag säga nej, beroende på vem det är. Men jag har inget planerat.

Edward Blom, 47, gastronom och tv-profil:– Jag och min hustru Gunilla brukade alltid fira, hon bodde i USA i många år och där är det en stor grej. Men det är inte helt lätt att fira saker när man har barn, ibland glömmer man bort, men det är min ambition att vi ska fira.

Bianca Ingrosso, 23, tv-profil:– Min pojkvän bor i London, så jag kommer att åka dit. Det är på en onsdag, så han har skola på förmiddagen. Sedan ska vi nog gå på bio eller laga mat och kolla på film hemma.

Julia Bergman, 22, tv-profil:– Alla hjärtans dag är överskattat för mig. Just den dagen är inte viktig, alla andra 364 dagar är det.

Foto: Johnny Wohlin/Viafree

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 20, artist:– Jag har funderat på det. Jag vet inte. Jag har inte fått förfrågan om någon dejt och jag har inte bjudit ut någon så jag vet inte vad det blir. Men jag hoppas det blir något gulligt!

Foto: Siri Amram

Jens Lapidus, 43, författare och advokat:– Jag vet inte hur stort det är här i Spanien, men det ska vi fira!

Alexander Karim, 41, skådespelare:– Jag är definitivt en romantiker och jag gillar att planera saker såhär. Min fru har startat någon konstig grej med att barnen ska ha grejer också.

Benjamin Ingrosso, 20, artist och tv-profil:– Jag kan inte fira, för jag är i Los Angeles då. Jag får facetimea med min tjej.

Foto: Simon Krona

Sigrid Bernson, 29, dansare och artist:– Jag vill absolut fira alla hjärtans dag och hoppas att Samir (Badran reds. anm.) kommer ihåg detta viktiga datum!

Peter Magnusson, 43, programledare och skådespelare:– Jag ska inte fira, jag fattar inte riktigt grejen med det. Fira kärlek kan man väl göra när andan faller på, tänker jag.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro