ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Så ska Metros Jim slimma Andreas

Katarina Arnstad Elmblad · 4 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Jim Roslund och Andreas Olsson spanar på träningsschemat.

Jim Roslund och Andreas Olsson spanar på träningsschemat.


klar

Artikellänk är kopierad

TRÄNING. Andreas Olsson väger 106 kilo. Om 12 veckor ska vågen visa på 90. Med ett strikt kost- och träningsprogram ska snart 30-årige Andreas nå målet. – Just nu är jag 100 procent övertygad att jag kommer att klara det men jag brukar vara väldigt entusiastisk de första två veckorna, säger Andreas Olsson. Jim Roslund, Metros kost- och träningscoach blir Andreas ständiga följeslagare och stöttepelare. Metros läsare kommer att få följa Andreas när han svettas på gymet och tvingas rata en saftig biff för att istället hugga in på ett viktminskningspaket utan att vågen rör sig. – Det är då jag behöver hjälp av Jim att hålla motivationen uppe, det är det som kommer att bli det absolut svåraste.

Han har försökt gå ner i vikt tidigare men alltid gått upp igen. Jim Roslund kommer att köra hårt med Andreas. Viktminskningsprogrammet är uppdelat i tre faser, där den första fasen fokuserar på kost. – Det är nu han ska lägga om sin livsstil och jag kommer att pressa honom hårt i början för att han snabbt ska få se resultat, det är en jättemotivator för att han ska kämpa vidare, säger Jim. Andra etappen höjs träningstempot ett snäpp. – Men då har kroppen vant sig och han kommer inte att uppleva det som lika jobbigt.

Under tredje fasen ska Andreas framför allt bränna underhudsfett men kan samtidigt öka kaloriintaget. – Vitsen med att dela in det i olika faser är inte bara för att det ska bli mer effektivt utan för att öka variationen, säger Jim som stöttar Andreas helhjärtat och är övertygad om att han kommer att uppnå målet - att gå ner 16 kilo. – Andreas är en person som satsar och där vi snabbt kommer att få se resultat, vilket gör det intressant för läsarna. Jag tror många kan känna sympatier och känna igen sig i Andreas. Varje torsdag kommer Metros läsare att få höra hur det går för Jim och Andreas, som kommer att skriva dagbok om sin resa mot målet – 90 kilo.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Arnstad Elmblad
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro